Yes, het is gelukt

Check je mail

Bedankt dat je de 6 tips hebt gedownload om af te reken met nachtelijk gepieker.

Jij hebt last van jouw piekergedrag en je hebt interesse in die 6 tips die ik voor jou op een rijtje heb gezet. Deze tips zullen je echt helpen om weer een goede nachtrust te krijgen, iets wat we zó nodig hebben als hardwerkende moeders! 

Ik zou het heel fijn vinden om van je terug te horen hoe deze tips jou hebben geholpen.
Dat mag op één van mijn socials zoals Instagram of Facebook, maar natuurlijk ook in een persoonlijk berichtje als je dat liever hebt.

Ik wens je heel veel succes met de uitvoering van de 6 tips en als je nog vragen hebt of meer wilt weten dan neem ik je graag eens mee op een wandeling! Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek!

Groet, Elke