Recensies

Wat anderen zeggen

Lees hieronder de ervaringen van anderen.

“Gidsen kunnen alleen maar gidsen zijn omdat zij zelf het pad gelopen hebben”. Toen ik dit las, dacht ik gelijk: dit is Elke! Geen vraag, geen situatie is te gek. Zij snapt als geen ander dat het moederschap ook zwaar kan zijn, zwaar kan voelen. Door tijd te nemen voor mijzelf, met Elke de natuur in te gaan, was er rust gecreëerd waarin ik de pijnpunten kon gaan benoemen en uiteindelijk ontdekte wat ik zelf kan doen om het allemaal lichter te maken. En eigenlijk is het heel simpel, maar zie je het gewoon ziet. En daar in het bos of op het strand ineens wel. Het is een work in progress, ik ben er nog niet, maar ik weet waar het aan ligt en dat ik het kán. En dat geeft RUST! Dankjewel Elke, dat je maar veel moeders mag inspireren! 

Stephany R.

Voor mij was deze vorm van coaching veel meer voelen en beleven, ervaren, dan alleen praten. Het is een intensief en kortdurend traject met groot resultaat. Elke is een open, toegankelijke coach en zij vult nooit iets voor je in, ze zet jou echt aan het roer. Zij heeft een passie voor wandelen en natuur en die passie zette zij in voor mij, als coachee, zodat ik gericht kon werken aan mijn doel.  

Angela

Door de coaching bij Elke ben ik gemotiveerd echt in beweging te komen, doelen te bereiken, maar het allerbelangrijkste; dichtbij mezelf te blijven. Zij stelt mij steeds weer verrassende vragen zodat ik vervolgens weer op pad kan gaan met nieuwe inzichten. Tijdens de sessies werd ik door haar echt gemotiveerd om het gesprek met mijzelf aan te gaan. Steeds vanuit verbinding. Hiermee kreeg ik echt het gevoel dat zij er echt voor MIJ is.  

Chantal

Elke heeft een oprechte nieuwsgierigheid die zich niet snel tevreden stelt, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik bedoel er mee dat Elke echt wel kan ‘graven’ en dieper kan gaan bij haar coachee en dat was dus óók als ik daar niet altijd zelf zin in had. Het onbenoemde kan zij gemakkelijk benoemen, zij durft mij te vragen wat al heel lang in de lucht hangt. Hiermee kon mijn denkproces enorm versnellen, zij heeft een soort licht ongeduld, ze schuwt niet om rake vragen te stellen. Noem het een beetje provocatief, met haar eigen stijl van humor en die oprechte nieuwsgierigheid valt het oordeel weg. Zo kon ik helemaal open zijn en ontvangen wat voor antwoorden ik van mijzelf en de natuur kreeg.

Tonja

Elke ziet je. Helemaal zoals je bent. En geeft dit ook terug in zuivere, haarscherpe woorden die zorgen dat het kippenvelmakend klopt. Kloppend vanuit het hart. Recht in jouw hart. Wat een aaneenlopende ‘aha’ momenten die mij steeds weer een stukje dichter bij mezelf brengen. Een echte aanrader voor een ieder die een lopende spiegel naast zich wil terwijl je vertoeft in de prachtige natuur. 

Dieuwertje D.

Ik heb in deze coaching veel geleerd over mezelf en mijn grenzen, waar ik Elke erg dankbaar voor ben. Haar coaching kenmerkt zich door enthousiasme, humor en daadkracht. Ze heeft een sprankelende uitstraling en veel energie. Ze brengt echter ook veel ruimte en rust. Een complete coach, ik kan haar warm aanbevelen! 

 

Yvonne A. - C.