Over mij

Elke Visser

Maak een afspraak voor een kennismaking.

In een gratis adviesgesprek help ik je weer op weg.

Aan het eind van de dag schieten de tranen in m’n ogen.

Ik heb zó mijn best gedaan.  

Nooit had ik gedacht dat mijn leven als werkende moeder zo uitdagend zou zijn. Dat ik soms zó moe kon zijn en in die paar jaar zoveel rimpeltjes erbij. Soms was ik meer bezig met overleven dan met léven en ik bedacht mij steeds vaker dat ík echt iets zal moeten veranderen. 

Iedere dag deed ik keihard mijn best. Maar regelmatig had ik het gevoel dat het niet genoeg is. Nooit genoeg lijkt het wel en bij die gedachte schoten de tranen in mijn ogen, want zo had ik dit niet voorgesteld. “Je bent toch een slimme vrouw, je hebt een opleiding, leuke baan, lief gezin, je komt toch uit een warm nest, wat zit je nou te miepen?” De realiteit was dat ik het anders wilde, dat het zelfs anders móest. Soms sloop het in mijn gedachten dat ik dit gezinsleven anders gewoonweg niet vol kon houden. Wat als ik in zou storten of zelfs een burn-out zou krijgen?

Toch was het lastig voor mij om ook echt een stap te zetten naar verandering. Ik draaide eigenlijk een beetje rond in mijn eigen hamsterkooitje. Een baan, een gezin, een sociaal leven, mijn hobby’s, alles veel en tegelijk. En het was een dunne lijn; het gíng best goed, maar vaak ook maar nét goed, nét vol te houden. Sinds ik moeder was van drie jonge kinderen hapte ik regelmatig naar adem als een vis op het droge. Wat is dat hard werken! En toch, hardnekkige gedachten als ‘niet nuttig’ of ‘lui’ of ‘niet goed genoeg’…kwamen naar boven. Voor mij een signaal dat er wat innerlijk werk aan de winkel was. . Misschien moest ik toch een keer hulp zoeken. Aaaah, verboden woord. #HULP.

Ontdekkingstocht

Een goede coach begeleidde mij in deze ontdekkingstocht. Wat een inzichten! Ik pakte weer de regie over mijn eigen leven. Ik weet nu dat ik veel meer mag genieten en echt niet alleen hard hoef te werken. Ik wil vooral leven in plaats van geleefd worden. Ik ben heel veel gaan wandelen en de natuur als hulpbron gaan waarderen. Mijn opleiding tot wandel en natuurcoach was het kersje op deze taart van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daar kwam mijn besef en mijn waardering dat ik onwijs mijn best doe en dat dát al meer dan genoeg is. Dat ík goed genoeg ben. Ik ervaar enorm veel vrijheid in dat laatste besef en leef er steeds meer naar. 

Graag wil ik deze boodschap ook delen met andere ploetermoeders.

Dit was het moment waarop die beide ervaringen samen kwamen, ik word coach van hardwerkende moeders! Dit is wat ik ga doen! Wat ik mijn mede mamma’s zo gun is meer zelf inzicht, meer ontspanning en jouw leven vorm kunnen geven op jouw manier! Met de begeleiding van een goede coach kun jij aan de slag met jouw wensen, jouw verlangens. Zelfs als die ver op de achtergrond zijn geraakt. Wat een leven op jouw voorwaarden ben jij echt waard. Als coach hoop ik bij te dragen aan een mooiere en lievere wereld waarin er veel meer moeders zijn die vanuit mildheid en zelfliefde het leven leiden wat zij voor zichzelf voor ogen hebben. Want dat zijn toch de leukste moeders!

Jij kan dit!

Ik sta voor humor & relativeringsvermogen. Voor mildheid en zelfliefde, maar ook voor:

Cut the crap & No more BS.

Dus ja, het is pittig, moederschap combineren met werken, maar nee, je hoeft er niet aan onderdoor te gaan. Jij kán dit!

Je bent misschien even het overzicht kwijt of je bent je onbewust van hoe sterk en wijs je bent. Wat voor talenten jij allemaal in je hebt, en je bent éven vergeten (oeps, mombrain!) wat ook al weer ervoor zorgt dat het grote vuur in jouw ontvlamt! 

Coaching van mij kan je hierbij ondersteunen,

de wijsheid en de antwoorden zijn allemaal al in jou aanwezig. Jij kent jezelf het beste, daarom kun je jezelf ook zo ontzettend goed voor de gek houden of zo prachtig in de knel brengen. Samen kunnen we deze innerlijke wijsheid helder krijgen, jouw zelfsabotage onder de loep nemen en op zoek gaan naar de ‘way up’. Ik ben een speelse, creatieve doorbraak-coach, die met mildheid, humor en een fris-scherpe blik precies de plekken kan aanraken waar de pijn én groei zit bij jou, kéi hard werkende moeder. De natuurlijke omgeving helpt mee in het echt ánders bekijken van vraagstukken in jouw leven. Bij mij moet je zijn als je buiten in beweging wilt zijn en van binnen in beweging wilt komen.

Wat bijna niemand van mij weet:

Ik vind verdriet een hele mooie helpende emotie, ik pink soms een traantje mee..

Kinderfilms hebben trouwens op mij hetzelfde effect..

Ik speel gitaar en zing er graag bij.

Als kind werd ik blij van urenlang poeren in een vies modderprutje. #heksensoepje

’s Nachts mag je me wakker maken voor een zonsopgangwandeling met thermos koffie verkeerd

Ik start graag heel veel hobby’s. punt. (ik ben echt geen goede afmaker..)

Herken jij jezelf in mijn verhaal?

maak een afspraak om kennis te maken

Wanneer je een vrijblijvende intake wilt hebben, vul onderstaand formulier in en dan neem ik contact met je op.

10 + 15 =