Hoe kwam ik op dat kekke hippie logo-idee?

door | dec 14, 2021 | Blog

Dat is echt een leuk verhaal waar alles stapje voor stapje op z’n plek viel. “Trust the process” laten we maar zeggen! 😊 

Er waren 2 avondjes wijn mee gemoeid met een lieve, leuke en super creatieve vriendin die mega goed logo’s en huisstijlen ontwerpt, een grote bak met kaaszoutjes en onze laptops. Ons beider mombrain werd op vol actief gezet door o.a. een aantal hele gave moodboards te maken, een eindeloze stroom foute grapjes over moeders, kinderen, ontwikkeling, coaching, bosnimphen en takkewijven. Alles mocht meedoen. 

En uiteindelijk kwamen we terecht op een peace teken, wat ik vond in een mooie afbeelding op Pinterest. En dat teken, peace, is een symbool waar ik altijd al gevoel mee heb gehad, “peace out, sista”. Het spreekt hoop, geloof en liefde uit! Omgekeerd lijkt het een beetje op een boompje, en dat paste weer zo mooi bij natuurcoaching. Vriendin Denise ging er mee aan de slag.. Ik deed ondertussen research of er nog gekke betekenissen zaten aan dat omgekeerde peaceteken. Toen kwam ik er op wonderlijke wijze achter dat een omgekeerd peaceteken ook een runeteken blijkt te zijn. 

Deze rune is Algiz of Elhaz en symboliseert de wereld boom en stelt bescherming voor. Dit kan ik er over zeggen: 

Je maakt een tijd van volheid door waarbij er meerdere mogelijkheden presenteren om je leven meer kleur en inhoud te geven. Je emoties heb je onder controle en je staat met beide benen stevig op de grond zodat je niet alleen jezelf beschermd maar tevens de mensen in je nabije omgeving die je aan het hart gaan. 

En dat is precies wat ik jou als hardwerkende moeder ook zo gun… Want als jij stevig staat, als jij jezelf kunt beschermen, als jij jezelf kunt liefhebben en je sterk voelt, dán kun je er zijn voor anderen. En díe beschermen en díe liefhebben. 

De rune Elhaz, wordt ook wel gebruikt als de letter z en de vertaling is dus Boom..of eigenlijk Eik, maar óók wordt het gebruikt als vertaling van het woord Eland ofwel… Elk. Nou, there you have it. Toen we hier achter kwamen was het snel geregeld.

“Peace out, sista, see you soon”

Kan ik je helpen?

ik ben 1 telefoontje van je verwijderd

Wil jij ook naar huis gaan met nieuwe inzichten, een opgelucht gevoel, én hernieuwde energie om er weer tegen aan te gaan?….zet dan nu de eerste stap voor verandering en maak een afspraak!